Stansted Airport

Stansted Airport, London

London Stansted Airport, London-Stansted eller blot Stansted er en engelsk civil lufthavn, der betjener landets hovedstad, London.

Lufthavnens landingsbane blev indviet i 1969. Lufthavnen er beliggende i Uttlesford, Essex, ca. 40 km. nordøst for London. Lufthavnen er ejet og drives af BAA, der ligeldes driver lufthavnene Heathrow og Gatwick. Det er den fjerdetravleste lufthavn i Storbritannien, målt på passagerer, efter Heathrow, Gatwick og Manchester Airport. I 2007 håndterede Stansted knap 23.779.697 passagerer. Lufthavnen er hub for et antal europæiske lavprisflyselskaber, heriblandt easyJet, Norwegian og Ryanair, der bruger den som sin primære hub. Selskaber som Air France-KLM og Lufthansa flyver ikke fra Stansted. SAS åbnede en rute fra Göteborg til Stansted i oktober 2015.[1] FedEx er en dominerende operator af den transatlantiske fragtservice.

Officiel hjemmeside

The Stansted Express

På kun 40 minutter kan du være direkte i London med the Stansted Express, der tager dig til Liverpool Station, mere downtown London kan det næsten ikke blive.

Se her Stansted Express

Rejser til England fra London til Cornwall og Wales

Crazy Shopping i London

Mere om

Lufthavne i London

De bedste lufthavne i London, Luton Lufthavn

De bedste lufthavne i London for dig?

Bedste lufthavne i London. Billige flyrejser og bekvemmelighed Hvilke er de bedste lufthavne i London? Drømmer du om en billig flyrejse og bekvemmelighed på din rejse til storbyen? Så er valget af lufthavnen afgørende. Heldigvis er der flere fremragende lufthavne i London, der tilbyder konkurrencedygtige priser og fremragende faciliteter. I denne artikel skal vi udforske de bedste lufthavne i London,

Læs mere »
Londons Lufthavne

Guide til Londons Lufthavne: Vælg Din Ideelle Hub

Guide til Londons Lufthavne: Vælg din ideelle vej til London Ved du, at der er flere Londons lufthavne? En pulserende metropol kendt for sin mangfoldighed og dynamik, betjenes af et utal af lufthavne, hver med forskellige fordele og faciliteter. Uanset om du er en hyppig rejsende, en forretningsprofessionel eller en fritidssøger, er det vigtigt at finde den rette lufthavn i

Læs mere »

Søgning