Skiferie i Italien

Skiferie i Italien for alle

Skiferie i Italien er den klassiske og hyggelige skiferie på brede velpræparede pister og med garanti for lækker italiensk mad og vin bagefter. Fra Dolomitterne som Canazei eller Cortina d´Ampezzo til det meste kendte ski rejsemål i Italien for hele familien, Livigno.

Skiferie i Canazei

Canazei og verdens største liftkort, Super Dolomiti

Læs alt om skiferie i Italien fra destinationer, skikort, videoer til nem book her og ultra billig Last minute skiferie til de italienske skirejsemål.

Skiferie i Livigno, Italiens mest charmerende skiområde?

Italien har det største sammenhængede skiområde i Alperne, det mest elskede familie skisted, Livigno, de rød, hvide Dolomitter. Italiensk charme og varme. Much to love.

Se de forskellige skirejse udbydere, find skirejsepriser herunder.

Intro til skiferie i Italien

Livigno Snowboard jump
Livigno Snowboard jump

Skiferie i Livigno, Italiens mest charmerende skiområde?

Livigno er det største italienske ski rejsemål for danskerne, målt i antal rejser. Det er ikke så svært at forstå. Her kan alle være med, her er utroligt velpræparede pister og gode skiskoler, ægte afterskiing uden dans på bordene, bare mega hyggeligt og italiensk. Snesikkert også.

Canazei og verdens største liftkort, Super Dolomiti

Canazei – det klassiske skirejsemål i Dolomitterne. Canazei i Dolomitterne opdagede danskerne som skirejsemål i slut 70’erne. Alle der har været i Dolomitterne ved, det er nogle af de smukkeste bjerge i Alperne og verdens største sammenhængende skirejsemål.

Passo Tonale perfekt skiferie for bambini Passo Tonale er indbegrebet af børnevenlighed. Italienerne er verdensberømte for at forgude deres “bambini”, og det mærker man tydeligt her.

Passo Tonale

Sestriere, una ski vacanza classica! Sestriere ligger i de italienske alper helt mod vest, nær den franske grænse.  Sestriere som et af de oprindelig klassiske ski rejsemål i Alperne  fra 1930′ erne  er en del af Vialattea ski området.

Sestriere

Sauze d’Oulx midt i den italienske, snehvide mælkevej. Sauze d’Oulx, udtales lige som det skrives 🙂 og er kendt som en del af den såkaldte italienske ski mælkevej. Hvad er så det? Byen ligger i  et kæmpe skiområde, som på smukt italiensk hedder “Via Lattea”, eller the”Milky Way” eller bare på dansk Mælkevejen.

https://www.traveltalk.dk/sauze-doulx/

https://www.traveltalk.dk/italiensk-mad/

 

Canazei. Dolomitterne; Pekol

Hvem kan arrangere din skiferie til Italien ?

Slopetrotter

Skirejser til Italien med Slopetrotter Skitours, mere skiløb for færre penge

Slopestar for alle der elsker at stå på ski

Nortlander – Skiferie med guldkant

Danski

Mini skiferier med Højmark Rejser

Er du skirejsebureau med skiture til Italien og ikke nævnt her så send os en mail.

 

Facebook
X
Pinterest
WhatsApp
Reddit

Relaterede

Rejseemner

Populære

Rejseartikler

Søgning